Accident grav în Alba: Un biciclist și-a pierdut viața și altul a fost rănit, după o coliziune cu o mașină


Un bărbat de 59 de ani dintr-o comună din Alba a decedat marți, 2 iulie, 2024, într-un accident mortal petrecut pe DN 14B, la ieșirea din Blaj spre Crăciunelu de Jos. Un alt bărbat, de aceeași vârstă din Sâncel, a fost rănit.

”La data de 2 iulie 2024, pe DN 14B, în afara municipiului Blaj, județul Alba, un autoturism ar fi acroșat doi bicicliști. Unul dintre aceștia, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Sâncel, județul Alba, a decedat, iar celălalt, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Sâncel, a suferit leziuni corporale”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Conducătorul autoturismului care i-a acroșat pe cei doi bicicliști este un tânăr de 24 de ani, din Crăciunelu de Jos.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 14.00. Unul dintre bicicliști a fost declarat decedat la fața locului de către echipajele de intervenție, iar celalalt a fost asistat de echipajul SMURD.

Alte 2 persoane din autoturism, soferul și un pasager, au fost asistate de echipajul SAJ care a intervenit la locul faptei.

Traficul rutier a fost blocat în zona producerii accidentului aproximativ o oră pentru activități procedurale și de cercetare.


Comentarii Facebook