Accident rutier grav pe un drum din Ardeal. Cinci persoane și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod - FOTO


Cinci persoane au murit după ce un șofer de 22 de ani din Geoagiu a intrat cu mașina într-u cap de pod, duminică noaptea, pe drumul DJ 705. Evenimentul rutier s-a produs în momentul în care șoferul a pierdut controlul autoturismului în timp ce încerca să efectueze o depășire.

Potrivit IPJ Hunedoara: ,,la data de 11 august 2024, în jurul orei 23.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ705.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 22 de ani, din localitatea Geoagiu, în timp ce conducea un autoturism din direcția Geoagiu spre Gelmar, a efectuat depășirea unui alt autoturism, a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod, acroșând, totodată și un biciclist, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto și a patru pasageri din autoturism, precum și rănirea biciclistului, un minor de 15 ani, care a fost transportat UPU Deva, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările, în acest caz.”

articol-articol.jpg

Comentarii Facebook