Adolescent urmărit național, prins de un polițist din Ardeal aflat în timpul liber


Un polițist aflat în timpul liber a reușit să prindă un tânăr de 19 ani din județul Alba, dat în urmărire națională. Potrivit IJJ Alba, pe numele adolescentului fusese emis un mandat de arestare. 

Tânărul a fost sesizat într-un centru comercial din Alba Iulia, iar polițistul i-a alertat imediat pe colegii săi. 

Joi, 22 august 2024, în jurul orei 21:00, echipa de intervenție din cadrul Jandarmeriei Alba, a fost direcționată la un centru comercial din municipiul Alba Iulia, unde un polițist din cadrul Biroului Investigații Criminale, aflat în timpul liber, a sesizat o persoană căutată.

În cel mai scurt timp jandarmii au ajuns la fața locului și au acționat pentru identificarea și legitimarea persoanei în cauză.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că tânărul în vârstă de 19 ani din județul Alba, se afla în baza de date a persoanelor urmărite naţional, pe numele căruia fusese emis un mandat de arestare.”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba.

Adolescentul a fost încătușat și condus la sediul IPJ Alba – Serviciul Investigații Criminale, unde a fost predat organelor abilitate, în vederea luării măsurilor legale.


Comentarii Facebook