Bărbatul care a lovit un câine după ce l-a lăsat pe marginea drumului dintr-un tomberon de gunoi, a fost identificat. A primit o amendă usturătoare


După ce imaginile cu bărbatul care scoate un câine dintr-un tomberon de gunoi au devenit virale, acesta a fost găsit și amendat de către polițiști. 

Reamintim că, un bărbat care coboară dintr-o mașină cu numere de Cluj, scoate din autovechicul un tomberon de gunoi, în care se afla un câine. După ce a scos animalul din tomberon, acesta îl lovește cu intenția de a alunga câinele.

Poliția din Bistrița-Năsăud a acționat rapid și au găsit făptașul, făcându-i ,,cadou” o amendă usturătoare.

Bărbatul este din Bistrița, iar mașina cu numere de Cluj ar fi mașina de serviciu, a unei cunocute bănci din România.

„Imediat după apariția în mediul online a imaginilor în care un bărbat abandonează un câine, în zona Valea Budacului, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Bistrița-Năsăud s-au sesizat din oficiu și au demarat verificările pentru identificarea persoanei în cauză.

Totodată, polițiștii au solicitat sprijinul Direcției de Servicii Publice Bistrița pentru preluarea câinelui și plasarea acestuia într-un adăpost.

A fost identificat autoturismul în cauză precum și conducătorul acestuia, un bărbat de 49 de ani, din Bistrița. În urma verificărilor a reieșit faptul că în după-masa de 6 august, acesta ar fi transportat și abandonat un câine, pe domeniul public, strada Valea Budacului. Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea Legii 2005/2004, cu amendă în cuantum de 12.000 de lei”, au declarat reprezentanții IPJ BN, potrivit bistrițeanul.ro.



Comentarii Facebook