Ca la noi, la nimeni! Un drum se termină în câmp pentru că a fost terminat prea devreme


Drum DJ 141C, inaugurat cu mare fast de autoritățile din județul Sibiu, atrage toate privirile, în condițiile în care se termină în câmp deschis. 

Șoseaua face legătura dintre drumul care leagă Slimnicul de Păuca (DJ 141B) și limita cu județul Alba, trecând prin satele Bogatu Român și Broșteni. Lucrările au început în luna martie a anului trecut, iar termenul de realizare a lucrărilor a fost de doi ani, dar constructorii au reușit să finalizeze drumul cu jumătate de an mai repede: în cursul zilei de miercuri, autoritățile au inaugurat oficial drumul.

Imediat după satul Broșteni se termină și județul, dar și asfaltul: autoritățile din județul Alba nu s-au sincronizat cu cele din județul Sibiu, așa că cei șase-șapte km rămași până în comuna Cenade (jud. Alba) trebuie parcurși pe un drum de piatră, noroios pe alocuri, notează turnulsfatului.ro

În ciuda acestei probleme de tip „Dorel”, primarul comunei Păuca a declarat că proiectul asfaltării drumului, care a fost așteptat de ani, a adus multe beneficii populației. 

Acest proiect a fost așteptat de mulți ani. Iar zona a devenit interesantă: deja prețurile caselor au început să crească. Dacă în urmă cu cinci ani, o casă costa 5.000 – 6.000 – 10.000 de euro, acum casele se vând la 40.000 – 50.000 de euro. Avem și rețele de apă, canalizare și gaz, deci toate utilitățile sunt asigurate pentru cei care doresc să locuiască aici. Naveta la Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Șura Mică sau la Sibiu nu mai este o problemă”, a declarat primarul.



Comentarii Facebook