Vineri 27 Septembrie

Călătorie de coșmar pentru o ardeleancă! S-a urcat într-o mașină de ocazie, iar ce a urmat o va marca toată viața


O ardeleancă de 62 de ani a avut parte de o călătorie de coșmar, după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie. 

Femeia din comuna Spermezeu, județul Bistrița-Năsăud, s-a urcat în mașina unui individ necunoscut de 39 de ani din Mureș, iar după numai 50 de metri a început un adevărat calvar.

Șoferul a agresat-o și i-a furat din geantă portofelul în care avea documente și suma de 300 de lei. Ulterior, a împins-o jos din autoturism și și-a continuat deplasarea.

Bărbatul de 39 de ani din Târnăveni, județul Mureș,  a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, ieri, 23 septembrie, în jurul amiezii, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că o femeie de 62 de ani din Hălmăsău care a urcat într-o mașină de ocazie, a fost tâlhărită.

Imediat după sesizare, autoturismul a fost căutat de polițiștii din tot județul, fiind depistat în municipiul Bistrița, de către un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică. Conducătorul acestuia a fost imobilizat și condus la sediul Poliției, iar după audieri a fost reținut pentru 24 de ore.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 171, prin Uriu, bărbatul de 39 de ani ar fi luat-o la ocazie pe femeia de 62 de ani, iar după aproximativ 50 de metri, ar fi agresat-o și i-ar fi sustras din geantă portofelul în care avea documente și suma de 300 de lei. Ulterior, ar fi împins-o jos din autoturism și și-ar fi continuat deplasarea.

În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.“, au transmis reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

Comentarii Facebook