Cât au ajuns să coste două sarmale la Târgul de Crăciun din Sibiu. Vizitatorii au în față bucate delicioase, dar cu prețuri piperate


Ardelenii care doresc să se bucure de magia Târgului de Crăciun din Sibiu, pot să viziteze stand-urile cu mâncăruri variate și diferite băuturi, amplasate în Piața Mare, începând cu 15 noiembrie. 

Prețurile sunt diversificate, unele fiind piperate, în timp ce altele sunt accesibile pentru buzunarul oricui, dar se observă o creștere ușoară față de anul trecut. 

Mâncăruri: 

  • Un hot-dog simplu costă 20 de lei, în timp ce unul mai sofisticat poate ajunge la 38 de lei. 
  • Două sarmale costă 35 de lei, porția incluzând și varză călită, pâine și smântână.
  • Felia de pâine costă 1,5 lei, o porție de murături 8 lei, dacă vrei muștar sau ketchup mai scoți 4 lei. Toate acestea vin pe lângă felul principal care costă, în general, 13,5 lei sută de grame și poate fi format din: ciolan de porc, cârnați prăjiți, ceafă la grătar, friptură de porc, piept de pui sau ceafă afumată. Ca să nu aveți un șoc, o porție medie ajunge la aproximativ 50 de lei de persoană, potrivit bizbrasov.ro.

Dulciuri:

  • Cannoli cu fistic poate fi achiziționat pentru 17,5 lei, iar un pahar de fructe cu cremă de ciocolată costă 25 de lei. 
  • Cozonacul secuiesc, ajunge la 25 de lei/bucată. 
  • Un covrig costă 15 lei, în timp ce o turtă dulce 12 lei. 

Comentarii Facebook