Vineri 27 Septembrie

Caz teribil în Brașov. O femeie a murit după ce a fost lovită pe trotuar de remorca unei mașini, care s-a desprins în mers


O femeie de 46 de ani și-a pierdut viața joi seară, după ce a fost lovită pe un trotuar din Brașov de remorca unei mașini care s-a desprins în timpul deplasării.

Tragedia a avut loc pe o stradă din cartierul Stupini, municipiul Brașov.

Conform informațiilor oferite de autorități, remorca s-a desprins în mers și a lovit-o pe femeia aflată pe trotuar.

Din păcate, victima nu a supraviețuit impactului. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov - Biroul Rutier au fost solicitați să intervină la un accident rutier, care a avut loc cu puțin timp în urmă, pe o stradă din cartierul Stupini, al municipiului Brașov.

La fața locului, din verificările efectuate până la acest moment, s-a stabilit faptul că o remorcă, de tip generator electric mobil, s-ar fi desprins în timpul mersului de vehiculul trăgător și ar fi accidentat o femeie, care s-ar fi aflat, în calitate de pieton, pe trotuar.

Din păcate, în urma leziunilor corporale suferite, pentru pietonul, în vârstă de 46 de ani, personalul medical a declarat decesul.

Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei și a împrejurărilor în care a avut loc accidentul, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale”, a transmis IPJ Braşov.

Comentarii Facebook