Ce au găsit polițiștii în căruța care a provocat accidentul cu o ambulanță pe un drum din Ardeal. Tinerii sunt cercetați de oamenii legii


O ambulanță și o căruță au fost implicate într-un accident rutier, în noaptea de luni spre marți. În urma acestuia, un asistent medical a fost rănit grav.

Bărbatul care conducea căruţa şi alţi doi tineri au fugit imediat de la locul accidentului.

Poliţiştii au demarat cercetări şi au constatat că în căruţă se afla fier care tocmai fusese furat de pe o proprietate privată.

Cei trei tineri au fost identificaţi şi depistaţi, fiind reţinuţi. Ei sunt cercetaţi pentru furt calificat şi părăsirea locului accidentului, potrivit news.ro.

,,În cauză, a fost întocmit un dosar penal şi, la acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, dosar aflat sub instrumentarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov", a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Citește și: Accident pe un drum din Ardeal! Asistent medical, rănit grav după ce a ieșit o căruță în fața unei ambulanțe aflate în misiune


Comentarii Facebook