Comuna sălbatică din Transilvania, unde casele au ajuns să coste sute de mii de euro! Regele Charles este îndrăgostit de acest loc


În Transilvania, la 2 ore și jumătate de Cluj-Napoca, se află o comună de care până și regele Charles s-a îndrăgostit și unde casele costă sute de mii de euro! 

Comuna Viscri din județul Brașov este una dintre cele mai frumoase locații din România, fiind compusă din sate pitorești ce îți pun la dispoziție o gamă largă de priveliști impresionante. Unul dintre aceste sate este Grânari, situat la doar 20 de kilometri de satul Viscri, cel de care până și regele Charles al III-lea s-a îndrăgostit. 

În Grânari există un ansamblu spectaculos de case tradiționale ce îmbină perfect elementele rustice cu cele autentice de arhitectură și design. Casele reușesc, datorită culorii tradiționale ale zonei să scoată în evidență respectul pentru tradiție, dar și atenția la fiecare detaliu. Cu toate că fațada caselor este una tradițională, ce se ascunde în spatele ei este de-a dreptul distinct.

Ansamblul de patru case tradiționale a fost scos la vânzare pentru prețul de 495.000 de euro, având o suprafaţă de 9000 mp de teren intravilan.

Faţada casei ascunde în spatele ei camere mari şi luminoase, cu bârne pe tavan şi sobe originale. Fiecare cameră are o personalitate distinctă. Laviţele pictate vesel păstrează autenticitatea locului şi creează o atmosferă primitoare şi autentică. Proprietatea nu se rezumă doar la casele tradiţionale îngrijite cu grijă, ci oferă şi o curte generoasă cu iarbă verde şi arbuşti îngrijiţi.

Construcţiile variază în vechime, începând cu o casă ridicată în 1862, continuând cu alte două construcţii din 1950 şi mai multe încăperi funcţionale, inclusiv spaţii de relaxare şi de evenimente

Grânari este un sat pitoresc, situat la doar 20 km de celebrul sat Viscri, renumit pentru legătura sa cu regele Charles al Marii Britanii.

Cu tradiţii saxone autentice şi relieful colinar specific podişului Hârtibaciului, Grânari oferă o oportunitate de a experimenta farmecul autentic al Transilvaniei.

Proprietatea este dotată cu spa, saună şi terasă.”, se arată în descrierea de la Sotheby’s.

Comentarii Facebook