Doi vloggeri cunoscuți, profund impresionați de „marea de la munte” din Ardeal: „Peisajele concurează cu cele din Elveția sau California”


Andreia şi Ion Chiperi, realizatorii vlogului de călătorie „Haihui în doi” au explorat peisajele fascinante pe care le oferă Lacul Colibița din Bistrița-Năsăud.

Cei doi au rămas profund impresionați de „marea dintre munții din Ardeal”, așa cum este cunoscut lacul de acumulare. 

Peisaje ce pot concura cu ușurință cu cele din Elveția sau cu Lacul Tahoe din California: plaje și munți. Colibița e chiar un loc frumos din țara noastră. În ultimii ani a câștigat mai mult renume și s-a dezvoltat în ritm alert. Merită atenția, mai ales vara e o splendoare“, au transmis Andreia şi Ion Chiperi. 

Cei doi au dezvăluit că există și persoane care nu apreciază zona, din cauza turiștilor care au luat cu asalt lacul Clolibița sau a construcțiilor care au explodat peste noapte. 

Cu toate acestea, cei doi au ajuns la concluzia că marea de la munte este superbă. 

În ce privește Colibița, părerile sunt împărțite: ba e frumos, ba s-a construit prea mult, e prea turistic, dar peisajele sunt frumoase, nimic de zis. Marea de la munte – cum e denumit lacul Colibița – este într-adevăr superbă. E deosebit lacul înconjurat de munți, de pădure.

Colibița e chiar un loc frumos din țara noastră. În ultimii ani a câștigat mai mult renume și s-a dezvoltat în ritm alert. Merită atenția. Vara e o splendoare”, a spus Andreia Chiperi.

Comentarii Facebook