După săptămâni întregi de temperaturi insuportabile, vremea se răcește în România! Meteorologii au făcut anunțul/Prognoza meteo Transilvania


Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, până la sfârșitul acestei săptămâni, temperaturile la nivelul întregii țări nu vor mai trece de 30...31 grade Celsius. Apar și ploile în România.

Prognoza meteo pentru Transilvania

În perioada 5 – 10 septembrie, vremea se va răci ușor, astfel că media maximelor se va situa în jurul a 28 de grade. Ulterior zilei de 10 septembrie, procesul de răcire a vremii va continua, astfel că, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media maximelor se va situa în jurul a 24 de grade. 

Pe tot parcursul intervalului de prognoză, cu ușoare variații de la o noapte la alta, media minimelor va fi de 12...13 grade. Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în intervalul 12 – 15 septembrie.

Prognoza meteo la munte

În perioada 5 – 10 septembrie, cu ușoare variații de la o zi la alta, aceasta se va situa în jurul a 20 de grade. Ulterior zilei de 10 septembrie, procesul de răcire a vremii va continua, astfel că, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media maximelor va fi de 15 grade. 

În intervalul 2- 15 septembrie, cu ușoare variații de la o noapte la alta, media minimelor va avea valori cuprinse între 8 și 12 grade, cele mai mari valori urmând a se înregistra în primele 3 nopți, iar cele mai mici valori, în nopțile de 14 și 15 septembrie.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în intervalul 5 – 15 septembrie.

Comentarii Facebook