Vineri 18 Octombrie

Elicopterul SMURD, solicitat de urgență în Ardeal. Un bărbat care săpa un șanț e în stare gravă, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el


Un bărbat din Sibiu se află în stop cardio-respirator, după ce a fost surprins de un mal de pământ în timp ce săpa un șanț în orașul Dumbrăveni. S-a solicitat ajutorul elicopterului SMURD din Târgu Mureș. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Sibiu intervine de urgență pe strada Dobrogeanu Gherea, din orașul Dumbrăveni, pentru a salva un bărbat, surprins de un mal de pământ în timpul unor lucrări de săpare a unor şanţuri, , relatează Agerpres

„La faţa locului intervin o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenţie, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. Persoana a fost extrasă în scurt timp, este vorba despre un bărbat de aproximativ 45 de ani, care a suferit o fractură la picior. Ulterior extragerii, acesta a suferit un stop cardio-respirator, la acest moment aplicându-se manevre de resuscitare. La faţa locului va interveni şi elicopterul SMURD Tg. Mureş", a transmis reprezentanta ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Potrivit sursei citate, medicii încearcă în aceste momente să salveze viața bărbatului, de aproxiamtiv 45 de ani. În cazul în care situația lui va deveni mai bună, acesta urmează să fie transportat la un spital. 


Comentarii Facebook