FOTO Incendiu devastator în Ardeal. O fabrică de sicrie a fost mistuită de flăcări/Intervenția a durat până dimineața


Un incendiu devastator a avut loc, noaptea de miercuri spre joi, la o hală a unei fabrici de sicrie din județul Bihor, localitatea Valea Mare de Criș. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a împiedica focul să cuprindă și alte hale. 

Potrivit ISU Bihor, pompierii militari ai Staţiei de Pompieri Aleşd şi ai Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea intervin pentru lichidarea unui incendiu la o hală de producţie de sicrie din localitatea Valea Mare de Criş. 

Apelul a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” Bihor, în jurul orei 01.10, acolo deplasându-se opt echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, patru containere de apă, o autoscară şi un echipaj de prim ajutor, potrivit Observator.

,,La sosirea primelor echipaje, flăcările se manifestau violent la una din cele 8 hale industriale din cadrul fabricii, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile - cherestea şi lemn -, existând un risc ridicat de extindere la celelalte hale, lipite de aceasta. Incendiul a fost localizat, pompierii acţionând pentru protecţia clădirilor şi bunurilor neafectate de flăcări. Echipajele acţionează în continuare, la faţa locului, pentru lichidarea acestuia”, a transmis sursa citată.

FOTO: Observtor

incendiu-sicrie-1.jpg

incendiu-sicrie-12jpg.jpg

Comentarii Facebook