Gest impresionant făcut de o motociclistă din Ardeal! A fost singura care s-a oprit să ajute un bărbat cu mașina blocată în mijlocul străzii


O motociclistă a fost surprinsă în timp ce s-a oprit să ajute un șofer căruia i s-a stricat mașina pe o stradă din Alba. Tânăra l-a ajutat să împingă mașina la marginea drumului, chiar dacă ceilalți participanți la trafic au preferat să nu se implice. 

Stereotipurile privind duritatea motocicliștilor sunt combătute mai mereu de gesturile impresionante făcute de aceștia. 

O tânără motociclistă a fost văzută în jurul orei 12.00, în centrul municipiului Alba Iulia. 

Unui șofer mai în vârstă i s-a oprit mașina chiar înainte de trecerea de pietoni. Chiar dacă a încercat să o pună în mișcare de mai multe ori, autovehiculul nu s-a clintit din loc. 

Astfel, a fost nevoit să coboare și să o împingă pe marginea drumului, însă nu a reușit. Participanții la trafic nu s-au înghesuit să vină în sprijinul ardeleanului, dar o tânără motociclistă a fost singura care a tras pe dreapta și a dat o mână de ajutor bărbatului, fără să stea pe gânduri. 

Tânăra nu a plecat imediat, s-a asigurat că bărbatul este bine și l-a întrebat dacă îl mai poate ajuta cu ceva, abia apoi și-a continuat drumul, informează ziarulunirea.ro.


Comentarii Facebook