„Ghinionul” l-a găsit și în Ardeal! Bărbat urmărit internațional, prins întâmplător în trafic de polițiști


Un bărbat dat în urmărire internațională de autoritățile din Ungaria a fost prins de polițiști miercuri, 1 octombrie, în orașul Zărnești din județul Brașov. 

Pe numele bărbatului de 42 de ani fusese emis un mandat european de arestare, dar acest lucru nu l-a împiedicat să se plimbe, ziua în amiaza mare, pe străzile din Ardeal.

El a fost depistat în trafic de polițiști, în timp ce efectuat activități specifice pentru asigurarea ordinii și siguranței publice. Ulterior a fost reținut și dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, unde așteaptă decizia magistraților. 

În data de 01 octombrie a.c., în jurul orei 15:30, în timp ce efectuau activități pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, în cadrul unui control efectuat în trafic, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Zărnești au identificat un bărbat, de 42 de ani, pe numele căruia autoritățile din Ungaria au emis un mandat european de arestare.

În continuare, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au dispus măsura reținerii și introducerii bărbatului în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, urmând a fi prezentat instanței de judecată în vederea finalizării procedurilor”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Comentarii Facebook