Incediu într-o comună din Hunedoara. Zeci de pompieri au intervenit de urgență


Un incediu a izbucnit joi dimineață, în comuna Baru, judeţul Hunedoara, unde două  tractoare şi două motocultoare, precum şi mai multe lemne de foc, au ars. 

La fața locului au fost mobilizați 13 pompieri și echipajele de stingere au acționat cu trei mașini. La sosirea pompierilor, incendiu s-a extins pe o suprafață de aproximativ 50 mp, iar flăcările ameninţau să cuprindă şi casa de locuit, aflată în apropiere.

"După lichidarea incendiului şi înlăturarea efectelor negative ale producerii acestuia, s-a constatat că au ars anexa gospodărească, compusă din garaj şi depozit de lemne, pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp, două tractoare şi două motocultoare, lemnele de foc depozitate şi s-a degradat o parte a izolaţiei acoperişului, pe o latură a casei", a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, notează Agerpres.ro. 

Din interiorul anexei gospodăreşti echipajele de intervenţie au înlăturat şi două butelii de aragaz. În incendiu nu au fost surprinse persoane sau animale, iar cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalaţia electrică a anexei gospodăreşti. 



Comentarii Facebook