Intervenție de amploare a salvamontiștilor! O femeie care s-a pierdut în Munții Călimani, în timp ce culegea afine, a fost recuperată


O femeie care s-a pierdut în Munții Călimani, în timp ce culegea afine, a fost recuperată de salvamontiștii bistrițeni. Femeia făcea parte dintr-un grup care urcase pe munte pentru a culege fructele de pădure. Însă, la un moment dat, aceasta s-a îndepărtat de grup destul de mult și nu a mai știut pe unde să se întoarcă. 

„Serviciul Public Județean Salvamont Bistrița-Năsăud intervine cu o echipă de salvatori în Munții Călimani pentru o persoană rătăcită.”, au informat salvamontiștii. 

Astfel, a fost solicitată intervenția salvamontiștilor din cadrul  Serviciului de Salvamont Județean Bistrița-Năsăud care au intervenit în Munții Călimani. Din fericire, în momentul în care salvatorii au găsit-o, femeia se afla în afara oricărui pericol, avea o stare bună și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Este vorba despre o localnică, ce trăiește din culesul fructelor de pădure. Potrivit lui Mircea Baciu, șef Serviciu Salvamont, femeia nu a fost rănită și nu a avut nevoie de ajutor medical, a informat bistriteanul.ro.

Comentarii Facebook