Duminica 15 Septembrie

La nici 3 zile de când și-a deschis șaormerie la Oradea, vloggerul „Îmi place să mănânc” iese din afacere: „Din cauza stresului”


Ionuț Lenghel a devenit cunoscut publicului larg atunci când a lansat pe YouTube vlogul de divertisment „Îmi place să mănânc”. În prezent, tânărul din Oradea este urmărit de aproximativ 258.000 de persoane și a adunat sute de mii de vizualizări la clipurile sale, de-a lungul timpului.

Sâmbătă, la nici trei zile de la deschiderea fast-food-ului din Oradea, vloggerul „Îmi place să mănânc” a anunțat că a ieșit din mica afacere cu șaorma. 

„Oficial am ieșit din Shaorma Nation. De ce am ieșit? Din cauza stresului”, a explicat el.

„Pentru mine a fost o perioadă foarte stresantă. O lună a fost haos. Faptul că locația aia e mică, din cauza asta am eu stresul ăsta și îmi dădeam seama că lucrez greu cu locația aia. Sunt tot felul de probleme și cam asta a fost”, a spus el într-un videoclip pe YouTube. 

El a explicat și de ce a așteptat ca șaormeria să se deschidă și nu a ieșit înainte din mica afacere.

„Am zis că aștept deschiderea, că vedem cum funcționează și poate mi-ar trece din stres. Cam asta a fost ideea. Am deschis, stresul nu s-a redus și atunci am venit cu propunerea asta ca eu să ies, să-mi cedez partea în mod gratuit. Adică eu pierd toată investiția inițială și am liniște și pot dormi. Nu a fost niciun fel de ceartă, eu am venit cu propunerea asta. Știu că e posibil să mă afecteze pe viitor, pe anumite domenii, dar mi-am dat seama că atât timp cât stau în Shaorma Nation, tot timpul stresul acesta ar fi cu mine. Și eu cum am zis, vreau să mai călătoresc, să fac videoclipuri”, și-a anunțat Lenghel abonații pe YouTube. 

Șaormeria nu se va închide, susține el.

„Șaormeria va continuă fără mine, nu a dat faliment, nu se închide. Logoul meu rămâne acolo. Nu m-am certat cu nimeni, nu aș vrea să existe speculații. Am renunțat și la investiția inițială, sunt niște bani pe care i-am pierdut, dar îmi asum”, a spus Lenghel.

Comentarii Facebook