La un pas de tragedie! Bărbat din Ardeal, transportat de urgență la spital, după ce s-a electrocutat în timp ce suda o poartă


Un bărbat din localitatea Lechința, județul Bistrița-Năsăud, a fost transportat de urgență la spital, după ce s-a electrocutat, în timp ce suda o poartă metalică. 

Bărbatul de 63 de ani a intrat în stop cardio-respirator, dar a fost salvat de echipajul SMURD.   După ce a fost stabilizat, ardeleanul a fost transportat la o clinică de specialitate din Târgu Mureș.

Din fericire, organismul bărbatului în vârstă de aproximativ 63 de ani a răspuns manevrelor aplicate în protocolul de resuscitare, paramedicii care încadrează echipajul de prim ajutor SMURD de la Punctul de Lucru Lechinta au reușit să îl scoată din stop cardiorespirator în câteva minute.

Împreună cu echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, bărbatul a fost stabilizat și pregătit pentru a fi transportat cu elicopterul SMURD la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș“, a transmis ISU BN.

Reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud au informat că bărbatul se afla în gospodăria unei cunoștințe și ar fi fost electrocutat în timp ce suda o poartă metalică.

Comentarii Facebook