Minivacanța de Rusalii: Clujenii au ales să-și petreacă weekend-ul în cea mai nouă stațiune din Ardeal! -FOTO


Se pare că minivacanța de Rusalii a fost foarte așteptată de clujeni, o mare parte dintre aceștia alegând să-și petreacă zilele libere în cea mai noua stațiune din Ardeal. 

Foarte mulți oameni din Cluj, Alba, Hunedoara, Timiș și Mureș au dată năvală la Băile Sărate din Ocna Mureș, stațiunea înregistrând astfel un nou record de turiști pe zi. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș.

Stațiunea Baile Sărate din Ocna Mureș, județul Alba, este cea mai nouă stațiune balneară din România,  deschisă în 2023. Baza de tratament are o suprafață totală de 6.400 de metri pătrați și cuprinde facilități precum: bazine interioare și exterioare cu apă sărată și dulce, zonă de fitness, restaurant, sală de tratament cu nămol, spații pentru proceduri de fizioterapie.

Complexul beneficiază de mai multe cabinete medicale și de vestiare pentru medici și asistente. La bazinul mic de saramură, salinitatea va fi aproape de saturație și o temperatură mai mare, iar pentru cei care vor veni la tratament există și cameră cu băi galvanice, împachetări cu parafină și cu nămol. 

Astfel, datorită acestor zile caniculare, clujenii nu au mai stat pe gânduri și au plecat direct la Băile Sărate din Ocna Mureș, contribuind semnificativ la noul record de turiști pe zi al complexului. 

baile-sarate-ocna-mures-1200x675.jpg

aglomeratie-bai.jpg

Baile-Sarate-Ocna-Mures-2.jpg

baile-sarate-ocna-mures-700x394.jpg

Comentarii Facebook