Monstru cu chip de om! Un individ a racolat mai multe fetițe pentru a le agresa ani la rând/Polițiștii l-au arestat preventiv


Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, după ce racolat două minore de 13, respectiv 14 ani și le-a agresat sexual. Bărbatul din Sălaj este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală, racolarea minorilor în scopuri sexuale și viol săvârșit asupra unui minor.

Potrivit anchetatorilor,  în cursul anului 2019, bărbatul în cauză ar fi agresat sexual o minoră, de 14 ani. Ulterior, în anul 2023, a racolat o tânără pe rețelele de sociale și a violat-o. Totodată, din cercetările făcute de polițiști s-a stabilit că, în perioada 2023 – 2024, bărbatul ar fi întreținut mai multe raporturi sexuale consimțite cu minora respectivă.

La data de 24 octombrie, în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un bărbat, cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală, racolarea minorilor în scopuri sexuale și viol săvârșit asupra unui minor.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în cursul anului 2019, bărbatul în cauză ar fi agresat sexual o minoră, de 14 ani (la data comiterii faptei). De asemenea, în cursul anului 2023, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță, acesta ar fi racolat o minoră, de 13 ani la momentul comiterii faptei, iar, la prima întâlnire dintre cei doi, acesta ar fi agresat-o sexual.

Tot astăzi, 24 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție a autovehiculului bărbatului, în urma căreia au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o tabletă și un telefon mobil”, au informat reprezentanții IPJ Sălaj.

Bărbatul va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun față de acesta.

Comentarii Facebook