N-au mai putut să se ascundă! Doi ardeleni au fost reținuți de polițiști, la o lună după ce au spart o casă. Vezi ce sumă au reușit să fure


O femeie și un bărbat din județul Mureș au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce au spart o casă din Aiud și au furat suma de 16.000 de lei. Polițiștii au reușit să-i prindă pe cei doi după aproape o lună. 

Fapta a avut loc la data de 4 iulie, iar cei doi au fost prinși miercuri, 31 iulie. Oamenii legii au fost nevoiți să descindă la locuința celor doi și să facă o percheziție. 

Potrivit IPJ Alba, în cursul zilei de ieri, 31 iulie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, au identificat și reținut două persoane, în vârstă de 46 de ani, respectiv 36 de ani, care sunt bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor, a reieșit că, în după-amiaza zilei de 4 iulie 2024, cei doi ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință din municipiul Aiud, de unde ar fi furat suma de 16.000 de lei.

Față de aceștia, polițiștii au instituit măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 1 august 2024, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Comentarii Facebook