Duminica 8 Septembrie

O ardeleancă a fost căutată cu disperare timp 7 zile, cu drone și câini. După ce a fost găsită, le-a spus polițiștilor că a stat în pădure o săptămână


O femeie a fost căutată cu disperare timp de o săptămână de polițiștii din  Harghita, după ce fratele ei o dăduse dispărută.

Femeia plecase la 6 dimineața de la o casă de vacanță, fiind identificată după 7 zile în zona unei cariere. În căutări au fost implicați și salvamontiștii, femeia fiind căutată cu drone și câini. După ce a fost găsită, aceasta le-a spus polițiștilor că a petrecut ultima săptămână în pădure.

"Ieri (n.red 24.07.2024), în jurul orei 19,30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Gheorgheni au identificat o persoană dată dispărută din 17 iulie. Femeia a fost găsită în zona Carierei Suseni, din localitatea Ciumani. La momentul identificării, aceasta le-a declarat poliţiştilor că a plecat voluntar şi că, de la data dispariţiei, a rămas în zone necunoscute din pădurea Liban.

La data de 17 iulie, Poliţia Municipiului Gheorgheni a fost sesizată de către un bărbat care a declarat că sora sa, Bodo Julianna, de 43 de ani, a plecat în jurul orei 06,00 din zona Vârful Liban, de la o casă de vacanţă, şi nu s-a mai întors. În urma sesizării, poliţiştii au demarat imediat verificările necesare pentru identificarea persoanei şi au dispus darea acesteia în urmărire la nivel naţional", a transmis Biroul de Presă al IPJ Harghita.

Femeia a fost transportată la spital, fiind internată pentru a primi îngrijiri, potrivit Antena3.ro.


Comentarii Facebook