O ardeleancă a rămas fără bijuteriile de aur, după ce a vrut să i se ghicească viitorul pe stradă. A primit, în schimb, o piatră și câteva bucăți de hârtie


O femeie a rămas fără bijuteriile de aur, după ce a vrut să afle ce-i rezervă viitorul de la o așa-zisă ghicitoare pe care a întâlnit-o pe o stradă din Alba Iulia. 

Ardeleanca de 31 de ani a fost abordată de o femeie de 58 de ani din județul Argeș care pretindea că are capacitatea să vadă viitorul. Așa-zisa clarvăzătoare i-a cerut femeii să-și pună bijuteriile din aur pe care le avea asupra sa, într-o batistă.

Ulterior, i-ar fi restituit persoanei vătămate o bucată de material textil similară, în care se afla o piatră și mai multe fragmente de hârtie. 

De asemenea, femeia de 58 de ani i-a cerut să nu se uite în interiorul acesteia o perioadă de timp, pentru a se asigura reușita prezicerii.

La data de 17 septembrie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat o femeie de 58 de ani, din comuna Merișani, județul Argeș, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune care a fost semnalată poliției la data de 10 septembrie 2024.

În sarcina acesteia s-a stabilit faptul că, în dimineața zilei de 10 septembrie ar fi abordat o femeie de 31 de ani, pe o stradă din Alba Iulia și i-ar fi propus să îi ghicească viitorul, cerându-i să-și pună bijuteriile din aur ce le avea asupra sa într-o batistă.”, au informat reprezentanții IPJ Alba. 

Potrivit sursei citate, întregul prejudiciu a fost recuperat și restituit păgubitei.

Comentarii Facebook