Miercuri 2 Octombrie

O bătrânică din Ardeal a fost condamnată pentru consum de substanțe interzise. Ce au găsit polițiștii în casa femeii de 71 de ani


O pensionară din Sibiu a ajuns în atenția polițiștilor, în urma unei anchete desfășurate de DIICOT.

Femeia de 71 de ani a fost condamnată de Tribunalul Sibiu pentru deținere de droguri de risc destinate consumului propriu.

Autoritățile au găsit peste 60 de comprimate de de Alprazolam și Xanax. Medicamentele i-au fost prescrise pentru tratarea anxietății generalizate de care suferea, în 2019,  tratamentul findu-i recomandat pentru o perioadă de șase luni. 

Anchetatorii au descoperit că femeia păstrase pastilele deși nu mai avea o prescripție medicală valabilă ceea ce a dus la încadrarea juridică a cazului ca deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, potrivit adevărul.ro.

Femeia a ales să își exercite dreptul la tăcere în timpul audierilor, dar a decis să colaboreze în cele din urmă cu autoritățile, recunoscându-și vina. 

Femeia a fost condamnată pentru deținerea de droguri de risc fără drept, fiindu-i aplicată a fost o amendă penală în valoare de 1.200 de lei.


Comentarii Facebook