O tânără de 16 ani din Ardeal s-a curentat după ce s-a urcat pe un vagon de tren. Urmează să fie transportată la un spital din București


După ce s-a urcat pe un vagon de marfă din preajma Gării Arad, o adoleșcentă de 16 ani s-a curentat. Tânăra urmează să fie transportată la un spital din București, la o secție de mari arși, după ce prezintă arsuri grave pe suprafața a 80% din corp.

Directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, dr. Cătălin Hreniuc, a declarat, joi, că adolescenta a suferit şi alte răni în urma căzăturii de pe vagon, cum ar fi o fractură în zona bazinului, potrivit AGERPRES.

El a spus că fata este internată la ATI, este intubată şi sedată, iar din cauza arsurilor grave suferite, care sunt pe 80% din corp, va fi transferată la Bucureşti, la o secţie de mari arşi, cel mai probabil în cursul zilei de joi.

Adolescenta a urcat pe un vagon de marfă garat în zona străzii Trenului, din cartierul Grădişte, şi s-a curentat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad informase, miercuri seară, că minora prezenta arsuri pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului, fiind însă conştientă şi cooperantă.

Săptămâna trecută, un băiat de 19 ani s-a urcat pe un vagon de marfă din staţia Ghioroc pentru a-şi face o fotografie, dar s-a electrocutat, incident filmat de prietenii săi. El a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu arsuri pe 70% din corp, ulterior fiind transferat la Secţia de Arşi de la Spitalul Judeţean Timişoara, mai notează sursa menționată anterior.


Comentarii Facebook