Miercuri 18 Septembrie

O ursoaică și trei pui, filmați în timp ce vizitau grădina zoologică din Târgu Mureș. Animalele sălbatice au rupt încuietoarea tomberoanelor


O ursoaică și trei pui au fost surprinși în timp ce se plimbau prin grădina zoologică din Târgu Mureș. Animalele sălbatice au rupt încuietoarea unor tomberoane, în căutarea de mâncare. 

Incidentul a avut loc la lăsarea serii, după ce programul de vizitare se terminase.

Containerele erau închise, dar ursoaica nu s-a lăsat păgubașă și, după ce a mai dat o tură prin grădina zoologică, a reușit să rupă încuietoarea și să ajungă la resturi în numai câteva secunde. 

Văzând că mama lor a reușit să ajungă la hrană, puii s-au apropiat și s-au alăturat la masă. Apoi, ursoaica și cei trei pui au dispărut în pădure.

Știm că aici, în jurul grădinii zoologice, e pădure mare și sunt urși mai mulți. Știam că există și o femelă cu pui. Dar acum a apărut încă o femelă cu trei pui care ne-a vizitat. Noi avem containere închise. Dar totuși au spart un container de plastic și au luat ceva de mâncare.”, a transmis Szantho Janos, directorul Grădinii Zoologice din Târgu Mureș, potrivit stirileprotv.ro.

Angajații grădinii zoologice au informat că vor monitoriza locul pentru a vedea dacă urșii se vor întoarce.


Comentarii Facebook