Pachetele turistice pentru Crăciun și Revelion în Poiana Brașov, la prețuri de vacanțe în insule exotice


Deși suntem abia în luna septembrie, din ce în ce mai mulți români trec pragul agențiilor de turism, în căutarea unei destinații pentru vacanța de iarnă. Rezervările au crescut în această perioadă cu 10%, faţă de anul trecut.

În zonele turistice din România, foarte populare în perioada sărbătorilor de iarnă, hotelurile sunt deja complet rezervate pentru noaptea de Revelion. De exemplu, un pachet de 4 nopți de cazare pentru două persoane, într-un hotel de 4 stele din Poiana Brașov, poate ajunge să coste cât un sejur de o săptămână pe o insulă exotică.

„Tarifele încep de la 9.800 de lei, 2 persoane, cameră dublă de Revelion. De Crăciun, am ales un tarif de 6.500 de lei, două persoane, cu facilitățile din hotel: avem spa, avem saună uscată, saună umedă”, spune Gabriel Roșca, managerul unui hotel de 4 stele din Poiana Brașov.

În Poiana Brașov, pachetele din acest an pentru sărbătorile de iarnă sunt cu 15% mai scumpe, față de anul trecut. În acest an, au crescut și tarifele pentru destinațiile din afara țării, în medie, cu 5%. Cele mai căutate oferte sunt cele pentru târgurile de Crăciun.

Tarifele încep de la 240 de euro la târgurile de Crăciun, Budapesta și Viena, de exemplu, ce are inclus transportul cu autocarul, două nopți de cazare cu mic dejun și ghid însoțitor, scrie Digi24.

Comentarii Facebook