Panică pe Transfăgărășan. Un urs a fost filmat în timp ce atacă o mașină: „Prinde geamul cu dinții. Din fericire, nu s-a spart” - VIDEO


O nouă întâmplare înspăimântătoare a avut loc pe Transfăgărășan. Mașina în care se afla un jurnalist Digi a fost atacată de către un urs. În doar câteva clipe, animalul a atacat mașina și a prins cu dinții de geamul acesteia. Din fericire pentru oamenii aflați în autoturism, geamul nu s-a spart.

,,Imaginile sunt un avertisment pentru toți cei care au intenția de a interacționa cu urșii și de a-i hrăni. Am făcut o tură pe Transfăgărășan. În cele două ore pe care le-am petrecut acolo am văzut vreo 15 urși. Din păcate am văzut și foarte mulți turiști care interacționează în mod voluntar cu urși, și nu sunt doar români, și cetățenii străini fac asta. Probabil sunt în căuare de senzații tari: vin în România ca și cum ar face un safari," a transmis Nono Semen, potrivit Digi 24.

Acesta a povestit că se afla în mașină, conducea cu viteză mică și avea geamul din dreapta, pe la jumătate, iar în acel moment ursul s-a năpustit și „prinde geamul cu dinții”. 

„Era deschis ca să intre aer proaspăt, aer de munte. La un moment dat, după o curbă, mașini oprite. O coloană de câteva mașini oprite și doi urși. Am oprit că nu aveam unde să plec mai departe, am zis hai să îi pozez și pe cei doi ursuleți care au mai apărut pentru că, toată aventura asta pe Transfăgărășan am făcut-o cu viteză mică, cu geamurile închise, deci în condiții de siguranță și precauție maxime. Dar de data asta, când am pus mâna pe telefon, într-o secundă, încercând să închid și geamul, tot din motive de siguranță, se observă cum ursul face un salt și ajunge la mașină și prinde geamul cu dinții. Din fericire, nu s-a spart geamul”, a povestit jurnalistul.

FOTO: Captură de ecran Digi 24

Comentarii Facebook