Duminica 8 Septembrie

Partia aflată la doar două ore de Cluj, unde se poate schia și vara! Cât trebuie să scoată turiștii din buzunare pentru o ora de săniuș sau de schi


La aproximativ două ore de Cluj, există un loc magic, îndrăgit de turiști pe tot parcursul iernii. Este vorba despre Cavnic, o stațiune montană din Maramureș, cunoscută de toți amatorii sporturilor de iarnă. 

Turiștii care nu au apucat să meargă la schi iarna aceasta nu trebuie să se îngrijoreze, la Cavnic există o pârtie specială care poate fi folosită și în toiul verii, portivit observator.ro.

Experiența nu este exact ca cea pe zăpadă, însă beneficiul este că temperaturile de afară sunt mult mai plăcute ca iarna. De obicei pârtia este folosită de cei care practică sporturile de iarnă la nivel avansat, pentru antrenamente în sezonul cald.

,,Este un polimer special pe care se alunecă aproape similar cu iarna, primele mişcări sunt puţin mai ciudate, dar, după ce se obişnuiesc, este foarte bine. Se poate învăţa chiar şi să schiezi pe această suprafaţă, avem monitori care fac acest lucru", a declarat administratorul pârtiei pentru sursa citată.

Cei care vor să experimenteze sporturile de iarnă și vara trebuie să scoată din buzunare 50 de lei, pentru o oră de schi pe pârtie, echipamentul fiind și el inclus. 

Tariful pentru săniuș este de 35 de lei, timp de 30 de minute

Foto: Captură ecran/Observator.ro.


Comentarii Facebook