Polițist din Ardeal, erou în timpul liber! I-a salvat viața unui bărbat pe care l-a găsit inconștient pe stradă


Un polițist din Ardeal a dat o lecție de devotament și vigilență, după ce i-a salvat viața unui bărbat pe care l-a găsit inconștient pe stradă. 

Evenimentul a avut loc acum două seri, în jurul orei 20:30, când polițistul își plimba câinele pe strada Împăratul Traian din municipiul Bistrița. La un moment dat, a văzut un bărbat inconștient, în spatele pieței de pe strada respectivă. 

Fără să stea pe gânduri, polițistul i-a acordat primul ajutor, după care a sunat la 112, iar bărbatul a fost preluat și transportat de urgență la spital.

Aseară, pe la ora 20:30, pe o vreme mohorâtă și ploioasă, când străzile erau aproape goale, un om a fost salvat de atenția la detalii și instinctul unui polițist mereu vigilent.

A ieșit la plimbare cu câinele său, ca orice iubitor de animale, când în spatele pieței de pe strada Împăratul Traian, într-o zonă retrasă, a observat ceva ce alții poate ar fi putut trece cu vederea: o persoană căzută, inconștientă.

Fără să stea pe gânduri, a acționat rapid, aplicând tot ce a învățat la cursurile de prim ajutor, a sunat la 112, iar bărbatul a fost preluat și transportat de urgență la spital.

Suntem mândri de el și de dedicarea sa!”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Comentarii Facebook