Miercuri 18 Septembrie

Polițistul ardelean, Marian Godină, criticat că a renunțat la doi „membri a familiei”: „Îi vom putea vizita de câte ori ni se face dor de un scuipat”


Polițistul ardelean Marian Godină a decis să renunțe la cele două alpaca pe care le avea de ani de zile, cunoscutele Pablo și Pedro. 

După ce decizia sa de a le duce la un adăpost a generat numeroase critici online, fiind acuzat de abandon, Godină a venit cu explicații, clarificând motivele care l-au determinat să ia această hotărâre.

„Începând de astăzi, Pablo și Pedro s-au mutat în casă nouă și într-o familie mult mai numeroasă și diversificată. Oricât de greu ne-a fost, a trebuit să luăm decizia rațională și pentru binele lor. 

La HAPPY TAILS, Brașov, căci așa se numește sanctuarul unde i-am donat (nu i-am vândut) vor avea parte de mulți prieteni, îngrijire chiar mai bună și specializată, dar și multă iubire. Ba mai mult, fiind foarte aproape de noi, îi vom putea vizita ori de câte ori ni se va face dor de un scuipat”, a scris Godină pe o rețea de socializare.

Gestul poliţistului a stârnit un val de critici în mediul online:

„Din punctul meu de vedere le-ați abandonat! Din capul locului am gândit că acestea nu sunt animale de companie, a fost un capriciu al soției (cam infantil) și acum ați realizat că sunt greu de întreținut.. În niciun caz nu are cum să le fie mai bine și vor suferi; până la urmă se vor adapta dar mai bine nu le va fi!”;

„TU? Ți-ai da copilul tău altor persoane? Cam așa este și cu animăluțele”;

„Animalele sunt un angajament pe viață. Nu le donăm, abandonăm sau vindem când devin incomode sau se naște un copil”;

„Eu (ca fost militar) când accept misiunea, o duc până la capăt. Probabil, un milițian nu este tot la fel”;

„Dureros și dezamăgitor! Nimic nu m-ar convinge să-mi "donez" animalele. Nici serviciul, nici copilul. Nimic!”. 

Comentarii Facebook