S-a făcut dreptate! Un violator în serie din Bihor, condamnat la 15 ani de închisoare


Un bărbat de 52 de ani din comuna Batăr, județul Bihor, a fost condamnat la 15 ani de închisoare, după ce în vară a siluit o femeie în propria locuință. 

Mai mult, acesta a agresat sexual o altă femeie, care a renunțat la acuzații, bărbatul fiind condamnat pentru aceleași acuze și în Ungaria. 

Hotărârea a fost pronunţată de Judecătoria Salonta pentru un atac pe care Meşter Zoltan l-a comis în noaptea de 27 spre 28 iunie, în Salonta. Bărbatul a intrat, atunci, în casa unei femei în vârstă de 68 ani, pe care a sechestrat-o în locuinţă, a bătut-o şi a violat-o. Fapta a fost anunţată poliţiei prin numărul de urgenţă 112 în dimineaţa zilei de 28 iunie, în jurul orei 8, de soţul victimei, care atunci s-a întors acasă, femeia fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe lângă pedeapsa de 15 ani de detenţie, instanţa de judecată a dispus ca bărbatul să-i plătească victimei sale daune morale în valoare de 20.000 euro, însă hotărârea judecătorească nu e definitivă, bărbatul având posibilitatea să o atace, cu apel. În acest caz, verdictul final îl va pronunţa Curtea de Apel Oradea. 

Bărbatul le-a atacat pe cele două femei la scurt timp după ce a ieșit din închisoare, fiind liberat condiţionat din Penitenciarul Satu Mare pe 7 noiembrie 2023, unde a fost închis ca urmare a unor condamnări pentru tâlhării comise în România, dar şi pentru tentativă de viol, lipsire de libertate şi tâlhărie comise în Ungaria, notează Bihoreanul

Comentarii Facebook