Sara Vișovan, o tânără care locuia în Cluj-Napoca, s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală rară. Avea doar 26 de ani


O tânără de 26 de ani din Alba Iulia, care locuia în Cluj-Napoca, s-a stins din viață după ce s-a luptat timp de 10 luni împotriva unei boli rare.

Vestea morții ei a fost dată de familia acesteia pe Facebook. Cumnata acesteia, a publicat următorul mesaj: ,,Suntem devastați să vă anunțăm că draga mea cumnată, Sara, s-a stins din viață după o boală foarte grea. Mulțumesc mult tuturor celor care au donat și s-au rugat în aceste momente grele. Odihnească-se în pace. Ne va lipsi enorm”, a declarat Aurelia Vișovan.

În trecut, familia acesteia, a lansat un apel umanitar pentru a-i da fetei o șansă la viață. Tratamentele pentru boala nemiloasă au fost efectuate într-o clinică din Turcia, care a fost singura care a putut să lupte alături de Sara în bătălia dificilă. Diagnosticul devastator a fost un Angiosarcom Cardiac Primar, cu metastaze hepatice, osoase, pulmonare și recent descoperite cerebrale.


Comentarii Facebook