Miercuri 18 Septembrie

Scandal în plin centrul orașului. Șapte persoane au fost reținute după intervenția trupelor speciale ale Poliţiei


O bătaie generală între mai multe persoane a avut loc în centrul municipiului Reghin. A fost nevoie de intervenția trupelor speciale ale Poliţiei pentru a opri scandalul în care au fost implicate șapte persoane.

Bătaia generală între două grupuri de persoane a avut loc luni, în jurul orei 11:00, chiar în centrul oraşului Reghin. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, dar şi echipaje de jandarmi.

Cei implicaţi în scandal au fost ridicaţi şi duşi la audieri, iar în urma administrării probatoriului şapte persoane au fost reţinute, în cursul nopţii de luni spre marţi.

Este vorba despre şase bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 22 şi 44 de ani, toate din comuna Fărăgău, potrivit news.ro.

,,Cercetările continuă în acest caz în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin”, transmite, marţi, Poliţia Judeţeană Mureş.


Comentarii Facebook