Miercuri 18 Septembrie

Sfârșit tragic pentru o tânără polițistă din Ardeal! Roberta și-a pierdut viața la doar 21 de ani, în timp ce se afla în misiune: ,,Drum lin către îngeri”


O tânără polițistă a murit la doar 21 de ani, într-un accident auto.

 Roberta se alăturase recent forțelor de intervenție ale Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, fiind în misiune la momentul accidentului.

Vineri după amiaza, pe DN13, viața tinerei a fost curmată instant după ce autospeciala Poliţiei pe care o conducea a fost acroşată de remorca unui TIR care a derapat într-o curbă, în condiţii de carosabil umed.

”La faţa locului au fost direcţionate echipaje ale Poliţiei Rutiere şi ale Serviciului Criminalistic, pentru a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor care au condus la producerea accidentului.

Primele date obţinute de la faţa locului indică faptul că, într-o curbă la dreapta, pe fondul carosabilului umed, semiremorca ansamblului auto a derapat, ceea ce a condus la pătrunderea acesteia pe sensul opus de mers, unde a acroşat autospeciala la volanul căreia se afla o tânără agent de poliţe, în vârstă de 21 de ani. Din nefericire, colega noastră a suferit leziuni incompatibile cu viaţa”, transmit oficialii IPJ Braşov. 

Polițiștii de la sindicatul Europol dar și colegii de la  Corpului Național al Polițiștilor și-au transmis condoleanțele, prin mesaje pe paginile lor.

,,Ultima misiune pentru Roberta...

Astăzi, în timp ce se afla în serviciu, în dreptul localității Pădurea Bogați din județul Brașov, o semiremorcă a intrat pe contrasens lovind autospeciala marca Logan condusă de colega noastră Roberta.

Lovitura a fost fatală, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic. Au constatat decesul colegei noastre în vârstă de 21 de ani.

Din păcate gradul de protecție pe care "autospeciala" de poliție îl poate asigura în cazul unor astfel de coliziuni este minim...

Drum lin către îngeri Roberta!!!!”, au transmis reprezentanții sindicaliștilor.

„Inimile noastre ne sunt cernite din nou! Roberta Ungureanu, colega noastră din cadrul IPJ Brașov, a murit în misiune. Transmitem sincere condoleanțe familiei în aceste clipe grele! Dumnezeu să o odihnească în pace”, au transmis reprezentanții Corpului Național al Polițiștilor.


Comentarii Facebook