Miercuri 18 Septembrie

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 23 de ani care s-a înecat într-o baltă în județul vecin. Medicii nu au mai putut face nimic


Un băiat de doar 23 de ani și-a pierdut viața într-un mod tragic, după ce s-a încercat într-o baltă din județul Alba, ieri, 22 august. 

Tânărul a rămas blocat în mâlul unei bălți din localitatea Șibot, în apropiere de Cugir. Incidentul a fost semnalat prin 112, la fața locului intervenind salvatorii din Sebeș.

Victima a fost recauperată în stop cardio-respirator din mâlul în care rămăsese blocat cu ajutorul scafandrilor și a fost resuscitat timp de mai multe ore.

Din nefericire, pentru George a fost prea târziu, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul de către echipajele medicale.

Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețele de socializare de cei care l-au cunoscut și îndrăgit pe George.

,,A fost extrasa din baltă o persoană blocată în mâl, de sex masculin, de aproximativ 22 ani. Persoana se află în stop cardio-respirator, s-au început manevrele de resuscitare.

Din nefericire persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul acestuia de către echipajele medicale,” a transmis IPJ Alba.

FOTO: Arhivă


Comentarii Facebook