Miercuri 18 Septembrie

Situație șocantă la o grădiniță din Ardeal! Copiii sunt nevoiți să împartă toaleta cu clienții unui birt: ,,Poate intra la orice oră, oricine peste ei"


Copiii care frecventează o grădiniță din comuna  Sânpetru din județul Brașov au ajuns să împartă toaleta cu clienții unui bar aflat în apropiere.

Recent, copiii au fost mutați la căminul cultural datorită numărului mare de de înscrieri la grădinița din localitate, care nu are capacitatea suficientă pentru a găzdui toți copiii, potrivit brasov.net.

Din păcate condițiile în noul spațiu nepotrivite pentru astfel de activități, mai ales că cei care frecventau barul din apropiere au avut acces complet la grupul sanitar al căminului cultural.

Concret, oricine ar fi putut să intre în băile folosite de copii.

„Serveau băuturi alcoolice, efectiv au lăsat căruța cu calul la poartă și au intrat și și-au făcut nevoile la toaletă. Poate intra oricând, la orice oră, oricine peste ei, fiind copilașii la toaletă”, a declarat un părinte.

Părinții nu mai vor să-și lase copiii la școală, mai ales că spațiul nu este sigur pentru cei mici, spun aceștia.

„Gardul este rupt, poarta se poate deschide în orice clipă, poate să cadă varul, poate să cadă și acoperișul, țigla, dar geamurile sunt sparte, adică la parter sunt geamuri sparte. Atâta vreme cât insistă cu această locație, eu nu îmi aduc copilul”, a declarat un alt părinte.

Autoritățile locale susțin că vor remedia problema accesului străinilor în toalete, iar directorul școlii susține că părinții nu ar trebui să aibă motive de îngrijorare, deoarece ,,spațiul este sigur pentru ei” .


Comentarii Facebook