Stațiunea din Transilvania, cu băi miraculoase, care i-a înnebunit până și pe străini! Aici te poți relaxa, în timp ce ai parte și de tratamente - FOTO


Una dintre cele mai frumoase stațiuni din Transilvania care i-a înnebunit până și pe străini, tocmai și-a deschis porțile! Aici te poți relaxa în timp ce ai parte și de tratamente.

Stațiunea are băi miraculoase, fiind una dintre cele mai căutate stațiuni din România. Ba chiar și străinii aleg să vină aici în concediu. 

Țara noastră este plină de locuri superbe, cu povești nemaiauzite și cu beneficii incredibile pentru sănătate. Mai mult, avem stațiuni cu ape minerale unice în toată Europa, iar străinii sunt atât de încântați de aceste locuri încât vin anual. 

Unul dintre aceste locuri impresionante este chiar Geoagiu-Băi din județul Hunedoara. Stațiunea abia și-a deschis porțile și deja o mulțime de oameni au dat năvală la băile miraculoase. 

Aici se găsesc ape mezotermale, care au în jur de 30 de grade, iar bazinele de apă sunt pline. Totuși, poate cea mai mare atracție din această zonă sunt Băile Romane, unde te poți bucura de un răsfăț exact ca pe vremea romanilor. 

Totodată, cei care ajung aici se bucură și de unele locuri special amenajate pentru relaxare și pentru un sejur perfect. 

baileromanegeoagiubaivederedesus2.jpg

Pestera_haiducilor_din_Geoagiu.jpg

2.jpg

geoagiu-bai-2-strand-piscina.jpg

Geoagiu-Bai.jpg

Comentarii Facebook