Duminica 8 Septembrie

Teribilism dus la extrem! Minor din județul vecin, prins la volanul unei mașini pe care a furat-o


Un minor de 15 ani din localitatea Coșdeni, județul Bihor, a fost prins în timp ce se afla la volanul unei mașini pe care o furase cu puțin timp înainte. 

Minorul a fost oprit de polițiști pentru un control de rutină, moment în care s-a constat că adolescentul nu are permis de conducere și a furat autoturismul din faţa unui imobil. 

La data 26 iulie, la ora 02.30, pe drumul județean 792, în localitatea Tinca, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un tânăr de 15 ani, din Coșdeni, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis ofițerul pentru relații publice al IPJ Bihor, agent-șef Alin Laza.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

Întâmplarea vine la numai câteva zile după ce, un alt tânăr tot de 15 ani, a furat o mașină din fața unei case și împreună cu alți doi minori de 9 respectiv 13 ani s-au plimbat pe străzile din comuna Dobrești, județul Bihor.

Nu a durat mult distracția, cel mai probabil din cauza vitezei și a lipsei de experiență, acesta a pierdut controlul volanului și s-a lovit de un stâlp de electricitate. În urma accidentului, mașina a fost cuprinsă de flăcări.

Comentarii Facebook