Vineri 27 Septembrie

Traficant de stupefiante din Bihor, reținut de DIICOT!


Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a fost reținut de către DIICOT Oradea, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse  susceptibile a avea efecte psihoactive.

Actele de urmărire penală efectuate au relevat că  în intervalul  aprilie – septembrie 2024, acesta a procurat, deținut, manipulat și  vândut diferite cantități  de 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal și  comprimate ecstasy (droguri de mare risc) precum și  substanțe cu efect psihoactiv (2MMC) către consumatori de pe raza județului Bihor.

În urma percheziției efectuate la locuința inculpatului, au fost descoperite și ridicate o cantitate de substanță psihoactivă,  mai multe comprimate  alprazolam (drog de risc), precum și alte mijloace de probă.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, informează DIICOT Oradea. Activitățile de urmărire penală au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.


Comentarii Facebook