Vineri 27 Septembrie

Traficant din Ardeal, reținut de polițiști! Vindea substanțele interzise cu 40 de lei


Un bărbat de 36 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse  susceptibile a avea efecte psihoactive.

Potrivit DIICOT Alba Iulia, bărbatul comercializa droguri de mare risc către mai mulți consumatori de pe raza județului Alba, cu sume cuprinse între 40 și 60 lei gramul.

Din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că, în perioada aprilie - septembrie 2024, inculpatul a deținut, manipulat și comercializat droguri mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal) și  substanță psihoactivă, 2 MMC către mai mulți consumatori de pe raza județului Alba, cu sume cuprinse între 40 și 60 lei gramul.

În urma percheziției efectuate  la domiciliul acestuia au fost identificate si ridicate mai multe punguțe conținând aproximativ 15 grame de substanță cristalină , recipiente și pungi  conținând circa 60 de grame substanță vegetală de culoare verde-oliv,  un cântar de precizie, precum și alte mijloace de probă.”, au transmis reprezentanții DIICOT. 

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba a fost sesizat miercuri, 25 septembrie, cu propunerea de  arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.


Comentarii Facebook