Vineri 18 Octombrie

Tragedie din cauza inconștienței pe autostrada A1. Un bărbat și-a pierdut viața, lovit de mașină, în timp ce încerca să traverseze


Un bărbat și-a pierdut viața, pe autostrada A1, după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce încerca să traverseze partea carosabilă, în calitate de pieton.

,,Un bărbat de 55 de ani, din localitatea Pianu de Sus, a fost surprins şi accidentat mortal pe A1 Sebeş - Sibiu. Din primele date, acesta s-ar fi angajat în traversarea părţii carosabile, în calitate de pieton. Cercetările continuă", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

La rândul său, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba a informat că Secţia de Pompieri Sebeş a intervenit vineri pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane lovite de o maşină pe autostrada A1, sens Sebeş - Sibiu, potrivit Digi24.

Când forţele de intervenţie au ajuns la locul producerii accidentului, victima se afla în stop cardio-respirator.

,,Din nefericire, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia de către echipajele medicale prezente la locul producerii accidentului", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alex Crişan.


Comentarii Facebook