Miercuri 18 Septembrie

Tragedie fără margini într-o comună din Ardeal! Copil de 11 ani, accidentat mortal de un camion. Medicii nu au mai putut să-l salveze


Un copil de 11 ani a murit marţi, 10 septembrie, după ce a fost lovit de un camion. Tragicul accident s-a petrecut pe o stradă din comuna Cristian, județul Brașov. 

Polițiștii au informat că la volanul camionului se afla un bărbat de 55 de ani, iar modul în care s-a produs accidentul urmează să fie cercetat. 

Un autocamion, condus de un bărbat în vârstă 55 de ani, care circula dinspre localitatea Vulcan către Cristian, a surprins şi accidentat un pieton, în condiţii ce urmează a fi lămurite în cadrul cercetărilor.

Din nefericire, în urma leziunilor suferite în urma accidentului, pentru pietonul în vârstă de 11 ani personalul medical a declarat decesul”, informează reprezentanții IPJ Braşov.  

Poliţişti rutieri şi criminalişti fac cercetări în vederea lămuririi circumstanţelor în care s-a produs accidentul. În urma evenimentului a fost deschis dosar care vizează infracţiunea de ucidere din culpă.

Comentarii Facebook