Duminica 6 Octombrie

Tragedie în Ardeal! O familie formată din trei membri a murit intoxicată cu gaz. Locatarii blocului s-au autoevacuat


Trei membri ai unei familii au fost găsiți morți sâmbătă seara, într-un apartament dintr-un bloc de pe Constantin Roman Vivu din Bistrița. Cei trei s-ar fi intoxicat cu gaz metan, iar salvatorii ajunși la fața locului nu au mai reușit să-i readucă la viață. 

În interiorul apartamentului era o concentrație mare de gaz metan, iar locatarii blocului s-au autoevacuat.

Din păcate, în momentul în care s-a asigurat accesul în interiorul apartamentului la intrarea căruia s-a detectat o concentrație mare de gaz metan, echipajele de intervenție au găsit trei persoane (două femei și un barbat) fără semne vitale.

O parte din locatarii scării s-au autoevacuat, pompierii au procedat pentru evacuarea câtorva persoane rămase în apartamente”, au transmis reprezentanții ISU Bistrița.

Pompierii militari au ventilat atât casa scării, cât și apartamentul în cauză.

Cele trei persoane au fost identificate de polițiști ca fiind un bărbat de 50 de ani, o femeie de 51 de ani și o tânără de 27 de ani. În cauză va fi dispusă necropsia cadavrelor care va stabili cu exactitate cauza deceselor.

Au fost dispuse măsurile necesare pentru evacuarea și protejarea persoanelor care locuiesc pe scara respectivă. O echipă formată polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bistrița și de la Serviciul Criminalistic continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul” – au precizat reprezentanții IPJ BN.

Aproape de miezul nopții, toți locatarii s-au întors în apartamente după ce echipajele ISU Bistrița-Năsăud și ale furnizorului de gaz au verificat fiecare locuință în parte.

Comentarii Facebook