Miercuri 18 Septembrie

Tragedie în județul vecin! Un copilaș de doar 8 ani și-a pierdut viața în timpul unui curs de înot. Era supravegheat de instructor și de tatăl său


Un copilaș de 8 ani a murit în mod tragic în timpul unui curs de înot. Băiatul se afla cu tatăl său la un curs de înot organizat de un instructor privat, care închiriase un bazin aflat în curtea unei școli din  localitatea Ștei, județul Bihor.

În timpul cursului, băiatului i s-ar fi făcut rău, fiind scos imediat din bazin, informează ebihoreanul.ro.

La puțin timp după ce a fost scos, copilul și-a pierdut cunoștința. Autoritățile au fost alertate de urgență, iar la faţa locului au ajuns echipaje de medici şi patrule de poliţişti.

Medicii au încercat să resusciteze copilul mai bine de o oră, însă din păcate fără sucess, fiind nevoiți să declare decesul. 

Tragedia a avut loc ieri, 19 august, cazul fiind semnalat în jurul orei 16.45.

,,La data de 19 august anul curent, la ora 16.45, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNAU 112 că un minor s-ar fi înecat, într-un bazin de înot din localitatea Ștei. La fața locului, polițiștii din Vașcău și Nucet au identificat persoana în cauză ca fiind un minor de 8 ani, din comuna Lunca. Din primele investigații, acesta s-ar fi aflat, însoțit de un membru al familiei, la un curs privat de înot, organizat de un instructor de înot, în bazinul respectiv", a transmis IPJ Bihor. 


Comentarii Facebook