Duminica 8 Septembrie

Turist englez care voia să viziteze Transilvania, dezamăgit de condițiile din trenurile CFR: „Băile din tren sunt cam ciudate”


Un turist englez care a ales să viziteze Transilvania cu trenul a rămas dezamăgit de condițiile din vagoane.  Bărbatul a relatat experiența trăită într-un videoclip pe care l-a încărcat pe TikTok. El a afirmat că, inițial, și-a luat un bilet de tren la clasa I. Ulterior, nefiind impresionat de condițiile din vagoane, britanicul s-a decis să experimenteze. Astfel, a ajuns în vagoanele de clasa a II-a ale terenului, unde a constatat că are parte de servicii mai bune decât la clasa I. 

Principala problemă ridicată de turist în videoclipul postat pe rețelele de socializare scoate la iveală haosul din toaletele trenurilor CFR. Bărbatul a relatat că, în ciuda interdicțiilor de a fuma la baie, existau persoane care nu țineau cont de acest lucru. De asemenea, turistul a catalogat băile din tren ca fiind ciudate. 

În România poți cumpăra un bilet de tren la clasa 1 cu doar 9 lire. Merg în Transilvania și asta e trenul meu. Trenurile în România sunt uriașe. 

Acesta este locul meu. Nu arată așa rău. Ai loc pentru picioare, este destul de spațios. Suntem la clasa 1 și totuși nu sunt mese. Dar a fost 9 lire, deci, nu poți să ai pretenții. Călătoria durează trei ore, bănuiesc că priveliștea va fi frumoasă, pentru că merg în zona montană. Deci e bine că măcar am prins un loc bun la geam. 

Trebuie să fiu sincer, clasa 1 nu este foarte impresionantă. Sunt câteva prize pe pereţi şi nişte perdele, credeam că va fi mai bine de atât. Dar din nou, am plătit 9 lire, a fost un chilipir. 

O să merg la clasa a 2 a, să văd dacă e o diferență aşa de mare. Trebuie să recunosc, locurile aici sunt mai bune față de locul meu și ai și masă. Sincer, chiar e un loc mai bun. Acum că mă gândesc, chiar dacă am luat bilet la clasa 1, nu a fost o "afacere" aşa de bună. Băile din tren sunt cam ciudate. Tocmai ce am văzut un bărbat ieșind din baie după ce a fumat o ţigară deși este un semn pe uşă care indică că nu este permis. 

Asta este baia din clasa 1, este destul de spațioasă dar nu arată atât de minunat. 

Nu poți să îți iei ceva de băut sau de ronțăit în tren, credeam că va exista un magazin aici de unde poți să îți cumperi. Asta e vina mea, că nu mi-am luat ceva de mâncare la mine.", a povestit turistul englez în videoclip. 


Comentarii Facebook