Duminica 8 Septembrie

Un ardelean a rămas fără mașină după ce Audi-ul electric a luat foc și a explodat pe un bulevard. Priza ar fi fost defectă - VIDEO


Un Audi electric a izbucnit în flăcări într-o stație de alimentare, azi noapte, pe un bulevard din Satul Mare. Incendiul s-a petrecut în timp ce mașina se afla la încărcat. A fost ținută sub imersie pentru 72 de ore, deoarece exista riscul ca flăcările să apară din nou.

Proprietarul mașinii ar fi încercat să stingă făcările, far fără prea mult succes. Au intervenit însă pompierii care au lichidat incendiul.

"Detașamentul de pompieri Satu Mare a intervenit în această noapte, în jurul orei 00.00, pentru lichidarea unui incendiu produs la un autoturism electric, în municipiul Satu Mare. Pentru gestionarea situației de urgență au fost dislocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă cu nouă cadre militare. Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta violent în zona  frontală a autoturismului, cu posibilitate de propagare la întregul vehicul și la stația de încărcare pentru vehicule electrice. S-a acționat pentru localizarea și limitarea incendiului, acesta fiind lichidat în limitele găsite. Totodată la intervenția pentru stingere s-au folosit echipamentele specifice din dotare,  autoturismul fiind ținut sub imersie pentru 72 de ore, existănd riscul de reaprindere după incendiu. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric generat de o priză electrică defectă", au transmis reprezentanţii ISU Satu Mare.

FOTO: Captură Observator.

Comentarii Facebook