Vineri 27 Septembrie

Un bărbat și-a vărsat nervii pe o pompă de benzină. Din cauza loviturilor, automatul a fost scos din funcțiune, iar bărbatul a ajuns pe mâna poliției


Un bărbat de 40 de ani a reușit să distrugă un automat  de alimentare cu combustibil al unei stații peco din localitatea Zimbor, județul Sălaj. El ar fi început să lovească din senin cu picioarele pompa de benzină. 

Bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere este din localitatea Țăndărei, județul Constanța, și a fost identificat marți, 24 septembrie, de polițiștii Postului de Poliție Zimbor. 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Zimbor au constatat că, în seara zilei de 15 septembrie a.c., bărbatul de 40 de ani ar distrus, prin lovirea cu piciorul, automatul de alimentare cu combustibil al unei stații peco din localitatea Zimbor. Din cauza loviturilor, automatul a fost scos din funcțiune.

Polițiștii Postului de Poliție Zimbor continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului în cauză, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.”, au transmis reprezentanții IPJ Sălaj.


Comentarii Facebook